Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Казали, що я корова». Співачка Юлія Юріна розповіла про бодішеймінг на талант-шоу і Євробаченні

Вона поділилася, що неодноразово стикалася з критикою щодо своєї ваги

Українська співачка, ексучасниця гурту YUKO Юлія Юріна розповіла, що неодноразово стикалася з критикою щодо своєї ваги, зокрема на талант-шоу, як-от «Голос країни», а також на Національному відборі на Євробачення. Про це співачка розповіла в «Буремному подкасті» від видання «СЛУХ».

Юріна поділился, що має розлади харчової поведінки й страх, що через замісну гормональну терапію вона неконтрольовано набиратиме вагу. За словами співачки, її вагу часто критикували, зокрема це робили на телеканалах.

«Перше, що мені казали стилісти на шоу «Голос країни» – це що у мене «слонячі коліна», що я «корова», що мені треба схуднути… Я не знаю, всім чи не всім [так кажуть], але це мій особистий приклад», – сказала Юріна.

Подібна ситуація відбулася й на Нацвідборі на Євробачення, зазначила співачка.

«Після генерального прогону головна режисерка «Євробачення» заводила [мене] в рубку, де були екрани, показує мені мій виступ і каже: «Подивися, що це таке? У тебе немає кубиків на животі. Що це за костюм? Тобі треба перевдягнути його на халат. Тобі треба його закрити, це ненормально, некрасиво». А я не розумію, я дивлюся на себе, і я подобаюся собі, мені подобається цей костюм, як я виглядаю. І я не знаю, як себе захистити», – сказала Юлія, додавши, що це вплинуло на її самооцінку.

Співачка зауважила, що зараз надала б розголосу інциденту, щоб режисерка понесла відповідальність за свої слова.

«Іноді ти не можеш це (набір ваги – ред.) контролювати, а суспільство, яке «типу» має значення, яке «типу» має якусь владу на телебаченні, радіо чи ще десь, може диктувати тобі свої умови. Це безпосередньо впливає на якість твого життя», – резюмувала Юріна.

Юлія Юріна – українська співачка, колишня учасниця гурту YUKO. Брала участь в українському національному відборі на Євробачення 2019.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.