Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДепутатка Інна Совсун написала заяву на Арестовича за пропагування насильства й жорстокості

Через його «психологічні семінари», які пропагують насильство над жінками

Народна депутатка Інна Совсун написала заяву до правоохоронних органів із закликом відкрити кримінальне провадження щодо колишнього радника Офісу президента Олексія Арестовича за розповсюдження відеопродукції, що пропагує культ насильства й жорстокості. Про це вона повідомила у своєму Telegram-каналі.

Заяву депутатка написала на тлі скандалу, у який втрапив Арестович через свої закриті «психологічні семінари». Журналістки Яна Брензей та Емма Антонюк купили два семінари Арестовича й згодом опублікували вирізки з його висловлюваннями на своєму YouTube-каналі «Палає».

На семінарах Арестович заявляв, що жінки «повинні дивитися на чоловіка як на ідола», а також назвав жінок «істотами», яких «хочеться душити». Арестович додав, що хоч за такі дії й передбачена кримінальна відповідальність, від них «можна отримати задоволення».

«Хлопчики, доки нас дівчатка не чують і ми можемо з вами нормально і відверто поговорити. От скажіть, що хочеться зробити з цими істотами? Придушити! Причому душити, не відпускаючи. Спочатку, звісно, хочеться тр*хати, а коли набридне – придушити н*хрін, щоб її ніколи не було», – сказав Арестович.

Його висловлювання розкритикували в соцмережах. Після хвилі обурення він заявив, що готує ефір «Арестович і жінки».

«Але є підступ: потрібні дами, яких я буду показово душити в ефірі. Вважаю конкурс відкритим. Надсилайте свої запити в коментарях. Не пропустіть свій шанс!» – написав Арестович.

Інна Совсун зауважила, що висловлювання Арестовича нагадали їй про злочини росіян на окупованих територіях. Вона просить відкрити кримінальне провадження, передбачене статтею 300 Кримінального кодексу «Ввезення, виготовлення або розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості, расову, національну чи релігійну нетерпимість та дискримінацію».

«Якщо якийсь учасник цього «семінару» потім спробує зaдyшити жінку, тоді ті, хто постійно запрошував Арестовича на телемарафон, мають знати, що це і їхня відповідальність», – підсумувала Совсун.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.