Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ США жінка судиться з Disney World після травмування вагіни й внутрішніх органів на водній гірці

Її не попередили про ризики й не надали належний одяг для катання на гірці

Американка Емма МакГіннес подала позов проти Disney World після того, як травмувалася на водній гірці. Про це пише Fox Business.

Інцидент трапився у 2019 році, коли Емма МакГіннес святкувала 30-річчя в аквапарку Disney World. Вона спускалася з 65-метрової гірки Humunga Kowabunga й сильно вдарилася, коли досягла басейну з водою. Унаслідок цього жінка отримала серйозні рвані рани у вагіні, травмувала черевну стінку й внутрішні органи. 

У позові йдеться, що наприкінці спуску з гірки вода може сильно втиснути одяг у тіло, і для жінок це може бути більш болісно й мати серйозніші наслідки, ніж для чоловіків. МакГіннес стверджує, що в Disney World їй не пояснили правила безпеки на гірці, зокрема що потрібно було схрещувати ноги під час спуску. Також вона заявила, що їй мали дати більш належний одяг для такої гірки.

«Ризик травмування геніталій і внутрішніх органів можна усунути, якщо використовувати шорти або інший захисний одяг як бар’єр, що запобігатиме притисненню одягу до тіла або потраплянню води в організм під час падіння в басейн в кінці гірки. Disney не інструктує райдерів, не надає захисний одяг і не попереджає про ризик отримання травм», – зазначається в позові.

Емма, а також її чоловік Едвард звинуватили Disney у недбалості й вимагають відшкодування збитків у розмірі 50 тисяч доларів.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.