Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Молодість» оголосив фільми конкурсних програм

Цьогоріч організатори вирішили відмовитися від проведення окремого конкурсу ЛГБТК+ стрічок

Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» оголосив повний список фільмів-учасників конкурсних програм. До трьох секцій міжнародного конкурсу відібрали 5 українських стрічок.

За приз у студентському конкурсі змагатиметься робота Анастасії Ободовської «Кіра», серед учасників конкурсу короткометражних фільмів – «Войси з Бахмута» Ігоря Бабаєва, а в повнометражному конкурсі візьме участь картина спільного виробництва України, Німеччини, Польщі і Словаччини «Степне» Марини Вроди. До конкурсу дебютних повнометражних увійшов фільм «Поема для маленьких людей» Івана Сауткіна. Щодо останньої номанації наразі організатори оголосили лише пʼятьох учасників цієї програми, назви ще двох повідомлять пізніше.

Після того, як в Україні зʼявився фестиваль квір-кіно Sunny Bunny, захід вирішив відмовитися від проведення окремого конкурсу ЛГБТК+ стрічок на своєму фестивалі. Однак квір-стрічки ввійшли до різних програм цьогорічної «Молодості». Зокрема, серед учасників документального конкурсу – фільм Тео Монтойя Anhell69, який розповість про молоде квір-покоління Колумбії.

Фото: Кадр із фільму "Кіра"

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.