Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВ Україні запустили платформу Inheart, де можна зберігати спогади про померлих близьких

Світлини, відеозаписи й листи

В Україні запустили безкоштовну платформу Inheart, де можна зберігати спогади про померлих близьких. Про це пише «Детектор медіа».

«Коли з життя пішла близька мені людина, усі ритуальні процеси лягли на мене. Багато аспектів у цій сфері здалися мені застарілими, нелогічними. Частину з них можна й варто було б диджиталізувати. Наприклад, памʼять про померлого. Ось так і народилася ідея проєкту. Відтепер кожна людина зможе зберегти спогади про своїх близьких у єдиному безпечному і зручному місці», – розповів засновник платформи Inheart Олександр Сидоров dev.ua.

На платформі можна об’єднати на одній сторінці спогади про померлу людину: світлини, відеозаписи, листи тощо. Для цього спочатку потрібно створити сторінку памʼяті й заповнити її базовою інформацією. Потім треба поділитися посиланням на цей профіль із друзями покійної людини, щоб вони могти додати свої коментарі, фотографії чи відео, яких немає в сімʼї покійного.

Користувачам надають QR-код, який можна розмістити на могилі, щоб швидко й легко згадувати важливі миті з життя покійного. Також є можливість передавати геолокацію поховання максимально точно. Користувач платформи зможе поділитися з родичами чи друзями координатами розташування пам’ятника, щоб вони могли легко знайти його.

Для безпеки даних інформація про померлого зберігатиметься на кількох серверах у різних країнах.

Наразі також розробляють окремий модуль платформи для збереження памʼяті про українських захисників, які загинули в повномасштабній війні з росією.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.