Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДіти на окупованих територіях зазнають сексуальних домагань з боку російських «казаків» – ЦНС

Відомо про випадки на окупованих територіях Запорізької й Херсонської областей

На тимчасово окупованих територіях Запорізької й Херсонської областей зафіксували численні випадки неправомірної поведінки російських «казаків». Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Там зазначають, що для «забезпечення порядку» школи на тимчасово окупованих росією територіях охороняють бойовики з приватних охоронних компанії рф, зокрема як-от «казачья сотня» з білгородської області.

«Ці бойовики нерідко перебувають у нетверезому стані й самі чіпляються до школярів через зовнішній вигляд, зокрема одяг, стрижку або фарбоване волосся. Зафіксовано випадки не лише словесних претензій, але й рукоприкладства й протиправних обшуків, під час яких школярі стали жертвами сексуальних домагань з боку так званих "охоронців"», – повідомили в Центрі.

Там додали, що на тлі окремих конфліктів із мешканцями ТОТ, місцеве підпілля ліквідувало чотирьох «казаків» на Запоріжжі. 

Нагадаємо, нині поліція розслідує 54 випадки сексуального насильства російських окупантів над українцями. Триває процедура оголошення підозрюваних у міжнародний розшук.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.