Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСтали відомі номінанти другої премії у сфері ЛГБТК+ активізму KyivPride Awards

Голосування триватиме до 29 жовтня

Громадська організація «КиївПрайд» оголосила номінантів-фіналістів другої премії у сфері ЛГБТІК+активізму KyivPride Award 2023.

Нагородою відзначатимуть тих, хто зробили значний внесок і в боротьбу з росією, і в захист і просування прав і видимості ЛГБТІК+людей. Нагороди вручатимуть у п’яти номінаціях:

  • «ЛГБТІК+волонтер(ка) року»
  • «ЛГБТІК+френдлі бізнес року»
  • «Міжнародний(а) союзник(ця) року»
  • «ЛГБТІК+організація року»
  • «Квір-блогер(ка) року»

 Організатори премії вирішили не проводити голосування в категорії «ЛГБТІК+військовий(а) року», адже «уваги й подяки варті всі захисники(ці)». Серед номінантів у цій категорії – Настя Конфедерат, Антоніна Романова, Віктор Пилипенко й Петро Жеруха.

У категорії «ЛГБТІК+волонтер(ка) року» – Джул Сіроус, Артур Озеров і Владислав Шаст. Серед блогерів номінували Ксеню Термасіну, Сашка Драглі й Віталія Царюка.

У номінації «ЛГБТІК+френдлі бізнес року» представили компанії Comfy, Vodafone і видавництво «Видавництво». Вони підтримали ЛГБТІК+ спільноту під час прайд-місяця в червні 2023 року.

Серед номінантів як ЛГБТІК+союзники опинилися американська журналістка й нині військовослужбовиця ЗСУ Сара Ештон-Сірілло, німецький стиліст Френк Вайлд, European Pride Organizers Association і Allianz Ukrainischer Organization Berlin.

За перемогу в номінації «ЛГБТІК+організація року» змагаються «Інсайт», «Українські ЛГБТ+ військові за рівні права», а також Gender Zed.

Голосування триватиме до 29 жовтня. Церемонія нагородження відбудеться 7 листопада в Києві. «КиївПрайд» транслюватиме її в соцмережах.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.