Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниМіноборони тестує дві моделі жіночих бронежилетів із вигнутою пластиною для грудей

Нове розроблення враховує особливості будови жіночого тіла

Військовослужбовиці однієї з військових частин Збройних сил почали тестувати дві моделі бронежилетів з конструктивно вигнутою пластиною. Про це повідомляється на сайті Міністерства оборони України.

Нове розроблення враховує особливості будови жіночого тіла. Бронежилети мають вигнуті пластини, а на бічних сторонах – демпферні вставки (елементи, яких немає в «чоловічих» моделях «броні»). Саме вони забезпечують щільне прилягання до тіла військовослужбовиць і виконують функцію захисту.

Бронежилети тестують під час виконання навчально-бойових завдань, що дозволяє максимально наблизити умови використання нової «броні» до бойових. Їх тестують уже вдруге, після врахування побажань жінок за результатами першого тестового носіння.

Після завершення «польового» дослідного носіння виробники проведуть лабораторні випробування. Бронежилет перевірятимуть у різних кліматичних умовах. За результатами цих випробувань Міноборони затвердить зразки-еталони. Тоді бронежилети вважатимуться прийнятими на забезпечення в Збройних силах України. Наступним кроком буде закупівля.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.