Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДо академії пілотів команди «Формули-1» Макларен уперше приєдналася жінка

У 2024 році вона представлятиме команду в чемпіонаті F1 Academy

18-річна філіппінська автогонщиця Бʼянка Бустаманте стала першою жінкою в програмі розвитку британської команди «Формули-1» Макларен. Про це пише DTF.

У 2024 році Бустаманте представлятиме команду в чемпіонаті F1 Academy – жіночих формульних змаганнях для молодих автогонщиць, які підтримують команди «Формули-1».

Бустаманте представлятиме Макларен, але виступатиме за французьку команду ART Grand Prix, яка 2024 року дебютує у F1 Academy. Бʼянка вже має досвід змагань у цьому чемпіонаті. Сезон 2023 вона провела в італійській команді Prema Racing і здобула дві перемоги й два другі призові місця на різних етапах турніру.

«Цей контракт – нереальний момент у моїй кар’єрі, це набагато більше, ніж я могла уявити, беручи участь у перегонах на Філіппінах. Мені все ще важко бачити своє ім’я поруч із Макларен, я дуже хвилююся, позаяк історія й спадщина цієї команди досі лишають мене безмовною. 2023 рік я присвятила поліпшенню швидкості, але у 2024 році моя мета – досягти послідовності й зміцнити ментальну силу, щоб поборотися за титул у новому сезоні», – прокоментувала Бустаманте.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.