Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАктор Елліот Пейдж розповів, що «не бачив майбутнього» до трансгендерного переходу

Камінг-аут допоміг йому поліпшити свій ментальний стан

Актор Еліот Пейдж поділився, що йому було важко «побачити своє майбутнє», поки він не зробив камінг-аут у 2020 році як транслюдина й не почав трансгендерний перехід. У подкасті Джея Шетті On Purpose він розповів про те, наскільки полегшилося його життя після того, як він прийняв себе.

За словами Пейджа, до камінг-ауту йому було важко займатися повсякденними справами або насолоджуватися життям. «Упродовж тривалих періодів у моєму житті я намагався функціонувати на досить базовому рівні. Мені буквально було важко сісти, бути продуктивним, бути присутнім узагалі. Я не бачив свого майбутнього, бо не знав, як довго зможу це витримувати», – розповів Пейдж.

Тепер актор каже, що це відчуття зникло й він частіше відчуває гендерну ейфорію: «Буквально все в моєму житті поліпшилося. Я можу просто існувати щодня на знімальному майданчику, бути у своєму тілі».

Також Пейдж сказав, насолоджується життям без стосунків. За його словами, раніше стосунки були для нього способом відволіктися від того, що відбувалося в його голові. Однак зараз актора «надихає» те, що він сам.

Пейдж також визнав, що перебуває в більш привілейованому становищі, оскільки має доступ до ресурсів, які не всі транслюди можуть отримати. 

«Моє життя не відображає життя більшості транслюдей, які стикаються з безробіттям, бідністю, увʼязненням, насильством. Особливо це стосується чорношкірих транслюдей», – зауважив Пейдж. 

У червні цього року Еліот Пейдж випустив мемуари. У книжці Pageboy актор описує свої стосунки з тілом, трансгендерний перехід, пережиті гомофобні утиски. У книжці Пейдж також порушує питання ментального здоров’я, романтичних стосунків, кохання й сексу.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.