Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВ Італії жінка через суд домоглася виселення своїх 40-річних синів, бо втомилася їх утримувати

Чоловіки не брали участь у хатніх справах і не витрачали гроші на сім’ю

В Італії 75-річна жінка через суд домоглася виселення своїх синів, оскільки втомилася від необхідності їх утримувати. Одному з них 40 років, іншому – 42 роки. Про це пише The Guardian.

За словами жінки, вона тривалий час намагалася переконати своїх синів жити більш самостійним життям. Вони мають роботу, але живуть із матір’ю й не беруть участь у виконанні хатніх справ чи витратах на родину. Тому жінка подала на своїх синів до суду.

Суддя Симона Катербі підтримала жінку й постановила, що чоловіки повинні виїхати з її будинку до 18 грудня. У своєму рішенні суддя зазначила: хоча батьки зобов’язані забезпечувати своїх дітей, зокрема притулком, у випадку жінки це не виправдано, оскільки її синам уже за 40 років.

За даними Євростату, у 2021 році більше ніж кожна третя доросла людина віком від 18 до 34 років проживала в будинку своїх батьків. Найвищі показники в Хорватії (77%), Греції (73%), Португалії (72%), Сербії (71%) й Італії (71%). 

В Італії завжди існувала культура, коли кілька поколінь жили разом. Проте останніми роками кількість дорослих, які довше залишаються в сімейному домі, збільшилася. Це зумовлено важкими економічними умовами й тривалим періодом часу, щоб знайти стабільну роботу. Водночас дорослим, які живуть із батьками, закидають зловживання безплатним проживанням і харчуванням у будинку батьків.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.