Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Один із найвідповідальніших досвідів». Еліна Світоліна розповіла про поєднання материнства й спорту

Попри труднощі, вона не збирається завершувати кар’єру

Українська тенісистка Еліна Світоліна поділилася, що їй складно поєднувати спорт і материнство, проте вона не збирається завершувати кар’єру.

«Так, це справді складно (поєднувати спорт і материнство. – ред.), тому що треба жертвувати чимось. Це один із найскладніших і найвідповідальніших досвідів у моєму житті… Я хочу проводити значно більше часу з донькою, але в мене є робота, теніс, медійна діяльність. Я дуже багато подорожую,щотижня є змагання, і треба знаходити баланс», – розповіла тенісистка в інтерв’ю Tribuna.

Світоліна зауважила, що наразі не планує завершувати спортивну кар'єру, бо змагання для неї – це майданчик, де можна говорити про війну в Україні.

«Я не знаю, скільки років ще буду грати. Триває війна, і я знаю, що коли граю на топрівні, це платформа, де можу говорити про війну, робити різні фандрейзинги, івенти. Бачу в цьому велику відповідальність», – зазначила спортсменка.

У березні 2022 року Еліна Світоліна взяла паузу в тенісній кар’єрі через вагітність, а вже в жовтні народила доньку Скай. До виступів тенісистка повернулася навесні 2023 року в статусі 1344-ї ракетки світі й за три місяці відіграла понад 1300 позицій. Наразі Еліна Світоліна – перша ракетка України.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.