Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниОлаф Шольц підтримав обмеження роботи секс-працівників у Німеччині

Він назвав цю практику «неприйнятною»

Канцлер Німеччини Олаф Шольц підтримав необхідність законодавчих обмежень секс-праці в країні. Він назвав цю практику «неприйнятною» і сказав не «нормалізувати» її. Про це пише DW. 

Під час сесії запитань і відповідей до уряду в Бундестазі опозиційні депутати запитали в Шольца про запровадження відповідальності для «людей, які користуються послугами секс-праці».

«Я не думаю, що це прийнятно, коли чоловіки купують жінок. Це завжди мене морально обурювало, і ми повинні зробити все можливе, щоб покласти цьому край», – сказав німецький канцлер.

Шольц додав, що секс-праця часто пов’язана з жорстокістю, насильством і кримінальними структурами, тому він вітає дискусію про те, «як із цим боротися».

Секс-праця в Німеччині завжди була легальною, але її просування до 2002 року вважалось «аморальним» і було кримінальним злочином.

Раніше віцепрезидентка парламентського обʼєднання Християнсько-демократичного й Християнсько-соціалістичного союзів Доротея Бер закликала заборонити секс-працю в Німеччині. 

Бер вважає, що поточний закон, який регулює секс-бізнес, не захищає жінок, а навпаки, наражає їх на небезпеку. За її оцінками, у Німеччині налічується близько 250 тисяч секс-працівниць, серед яких багато неповнолітніх. Більшість із них приїздить з-за кордону й працює нелегально.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.