Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Я вже не хочу з кимось спати». Лінда Євангеліста розповіла, що більше не прагне мати стосунки

А побачення її не цікавлять

Модель Лінда Євангеліста поділилася, що більше не прагне будувати з кимось романтичні стосунки.

В інтерв’ю The Sunday Times модель розповіла, що востаннє зустрічалася з кимось ще до того, як у 2015–2016 роках зробила косметичну процедуру із «заморожування жиру» CoolSculpting. 

Після процедур у Євангелісти виник рідкісний побічний ефект – парадоксальна жирова гіперплазія, через яку в людей зʼявляються набряки на оброблених ділянках. За словами колишньої моделі, корегувальна операція зробила її «назавжди деформованою» й «жорстоко спотвореною».

На питання про можливі побачення Лінда Євангеліста відповіла: «Не цікавлять. Я більше не хочу ні з ким спати. Я не хочу чути чиєсь дихання».

Модель також зізналася, що стала краще ставитися до свого тіла й зовнішності після невдалої процедури: «Я більше не сварю й не звинувачую себе. Мене досі хвилює думка інших людей, але не так, як раніше. Я знаю, що не зробила нічого поганого, хоча тривалий час я мала інакшу думку. Я досі не позбулася її повністю, але стараюся звільнитися від почуття провини й сорому».

Раніше Лінда Євангеліста розповіла, що зазнавала фізичного насильства з боку свого колишнього чоловіка Жеральда Марі. Вона одружилася з ним у 22-річному віці й була у шлюбі п’ять років. Євангеліста розповіла, що їхні стосунки були насильницькими і що Марі навмисне не бив її по обличчю, бо «воно приносило гроші».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.