Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЗа книгою «Секс і місто» знімуть шоу побачень

У ньому візьмуть участь жінки, старші за 50 років

Компанія Bunim/Murray Productions працює над створенням дейтинг-шоу за мотивами книги «Секс і місто» Кендес Бушнелл, Про це пише Variety.

Шоу матиме назву «Чи є ще секс у місті?» У ньому візьмуть участь чотири жінки, старші за 50 років. 

«Вони житимуть разом у затишному заміському замку й у кожній серії будуть зустрічатися з різними чоловіками. Вони зустрічатимуть молодших і старших чоловіків, до них залицятимуться багатії, вони навіть фліртуватимуть з чоловіком своєї мрії. Але хто, зрештою, завоює їхні серця й чи зможуть наші дівчата повернути секс у місто?» – ідеться в описі до шоу.

Кендес Бушнелл також візьме участь у розробленні.

«Жінки, яким за 50 (і більше) – найгарячіша демографічна група для знайомств, я знаю, я одна із них. Упродовж десятиліть я зустрічалася з чоловіками різного віку. Я дуже рада працювати над шоу, яке поєднує мою пристрасть до стосунків з можливістю допомогти жінкам, як-от я, зорієнтуватися в нових стосунках», – зазначила Бушнелл. 

«Секс і місто» – збірка есеїв Кендес Бушнелл про життя її друзів і її самої. Книга вперше видана у 1997 році й кілька разів перевидавалася після успіху телесеріалу й фільмів, знятих на її основі.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.