Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЗаступника маршала США звинувачують у сексуальному насильстві. Його затримала поліція

Він «неналежним чином» торкався до пасажирки на борту літака

Заступника американського маршала звинуватили в сексуальному домаганні до пасажирки на борту літака. Він був у нетверезому стані. Про це пишуть Associated Press та NBC New York.

Зазначають, що на борту було двоє заступників маршала. Вони летіли до Лондона, щоб екстрадувати підозрюваного, якого розшукують у Брукліні за федеральними звинуваченнями у шахрайстві.

Під час польоту обидва офіцери пили алкоголь. Згодом один із них «неналежним чином» торкався до пасажирки, на що вона поскаржилася бортпровідникам.

Після приземлення в Лондоні літак зустріли місцеві правоохоронці й затримали підозрюваного офіцера. Його колегу відправили назад до Нью-Йорка, не висунувши жодних звинувачень.

Поліція Лондона заявила, що 39-річний заступник маршала «здійснив сексуальне насильство над іншими пасажирами й екіпажем» на борту літака. Його затримали й висунули підозру в сексуальному насильстві. Зараз він залишається під вартою.

У Службі маршалів США визнали, що їхній офіцер «виявляв неадекватну поведінку, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння під час рейсу». Служба маршалів співпрацює з правоохоронними органами Великої Британії й іншими відомствами щодо інциденту.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.