Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАвстралійська реклама жуйки отримала понад 100 скарг, бо в ролику цілувалися жінки

Ця реклама стала однією з тих, яка отримала найбільше скарг у 2023 році

Австралійський наглядовий орган за рекламними стандартами заявив, що телевізійна реклама жувальної гумки Extra із зображенням двох жінок, які цілуються, стала однією з тих, яка отримала найбільше скарг у 2023 році. Про це пише Pink News.

У короткому ролику зображені дві жінки, які сидять у машині й слухають трек Карлі Рей Call Me Maybe. Вони по черзі беруть жуйку, а затим цілуються. 

Ця реклама посіла третє місце за кількістю скарг – 126. Люди скаржилися на те, що «держава пропагує одностатеві стосунки в ЗМІ» і що «діти не повинні бачити, як у телевізорі в суботу зранку цілуються дві жінки». Деякі стверджували, що поцілунок у ролику відбувся не за згодою.

Утім, наглядовий орган відхилив скарги на рекламу, додавши, що поцілунок у ролику не нагадував такий, що відбувся без згоди. Також там зауважили, що реклама не містила зображення сексу чи відразливих дій, як стверджували деякі люди.

Компанія-виробник Mars Wrigley також спростувала скарги: «Ідея кампанії полягала в тому, щоб показати, що впевненість – це прийняти себе й те, що ти любиш. Ми віримо, що всі люди рівні. Хоча не всі поділяють такі ж погляди, як ми, ми віримо, що маємо можливість використовувати нашу платформу, щоб відзначати й відстоювати інклюзивність і різноманітність. Ми сподіваємося створити кращий, більш інклюзивний світ, де до кожного ставляться з повагою, гідністю й справедливістю».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.