Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниTwitch послабили політику щодо сексуального контенту, а за кілька днів передумали. У чому причина

Нові дозволи занепокоїли користувачів

Стримінгова платформа Twitch була змушена відмовитися від послаблення своєї політики щодо сексуального контенту, оскільки це призвело до зростання кількості згенерованих ШІ зображень з оголеними людьми. Про це пише BBC.

Минулого тижня Twitch повідомили, що дозволять більше контенту для дорослих, якщо він вважатиметься художнім. Серед того, що дозволили:

  • навмисно виражені груди, сідниці або стегна;
  • вигадані (намальовані, анімовані або виліплені) повністю оголені жіночі груди, а також геніталії або сідниці незалежно від статі;
  • написи на жіночих грудях і сідницях незалежно від статі;
  • еротичні танці, які передбачають роздягання.

Утім, за два дні платформа змінила думку.

«Поміркувавши, ми вирішили, що зайшли надто далеко з цією зміною. У майбутньому зображення реальної або вигаданої наготи не будуть дозволені на Twitch, незалежно від носія» – повідомив генеральний директор Ден Кленсі.

Він сказав, що деякі зображення, які були дозволені за новими правилами, «викликали занепокоєння громадськості». Кленсі додав, що питання про оновлення політики виявилося складнішим, ніж передбачалося спочатку.

«Цифрові зображення оголеної натури становлять унікальний виклик: штучний інтелект може бути використаний для створення реалістичних зображень, і буває важко відрізнити цифрове мистецтво від фотографії», – зазначив він.

Раніше ми писали, що у світі набирають популярності сервіси зі штучним інтелектом, які «роздягають» жінок.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.