Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниФутболіст Джош Кавалло звернувся до людей, які погрожували йому через те, що він гей

Спортсмен зробив камінг-аут у 2021 році й відтоді зазнавав частої дискримінації

Австралійський професійний футболіст і гравець клубу вищої австралійської ліги Adelaide United Джош Кавалло звернувся до людей, які писали йому образи й погрози через його сексуальну орієнтацію. Кавалло зробив камінг-аут як гей у 2021 році й відтоді виступає за більшу репрезентацію ЛГБТК+ людей у спорті. 

На своїй сторінці в Instagram футболіст поділився гомофобними коментарями, які він отримував він людей. У деяких стверджувалося, що геї не повинні грати у футбол.

Кавалло написав: «Я ділюся своїм життям у цій соціальній мережі, щоб допомогти людям у всьому світі розвиватися, відчувати себе сильнішими й у гармонії із собою. Я дуже пишаюся тим, наскільки мій футбольний клуб і ЛГБТКІА+ спільнота стали видимими у світі футболу, але ми повинні памʼятати, що попереду багато роботи.

Ми у 2023 році, і така поведінка може бути більш шкідливою, ніж ви думаєте. Минуло два роки з моменту мого камінг-ауту, і я щодня стикаюся з нагадуваннями про те, що люди бажають мені смерті. Усім вам я хочу сказати: «Будьте кращими».

Джош Кавалло не вперше розповідає про досвід гомофобії. Він розповідав про страх за свою безпеку під час чемпіонату світу з футболу, який відбувався в Катарі у 2022 році. Також торік Кавалло зазнав гомофобних образ з боку команди «Мельбурн Вікторі». Крім того, Adelaide United розслідували погрози вбивством, які отримував Кавалло.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.