Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЯкій соцмережі найбільше довіряють «зумери» – опитування

Найгірші показники виявились у Facebook

За результатами опитування видання Business Insider, 59% представників покоління «зумерів» вважають YouTube найнадійнішим джерелом інформації. 

Про це пише «Суспільне Культура».

Опитування охопило 1800 американців, які представляють п‘ять різних поколінь, з них – понад 600 респондентів належали до покоління Z. Основною метою опитування було визначити рівень довіри людей у віці від 18 до 26 років до різних соцмереж. 

Друге місце за рівень довіри після YouTube посів Instagram, якому вірять 40% респондентів. Однак 45% людей не вважають це джерело надійним, а 15% повідомили, що не визначилися. 

На третьому місці опинився TikTok, якому 30% опитаних довіряють, але 57% не можуть назвати цю соцмережу надійною. Ще 13% сумніваються у відповіді.  

З усіх платформ найгірші показники виявилися у Facebook – 60% представників покоління Z назвали його негідним довіри. Лише 28% продовжують вважати цю платформу надійною. 

Соцмережі X, яка в минулому мала назву Twitter, довіряють лише 35% опитаних представників покоління Z, а 49% мають протилежну думку.

Фото: Freepik

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.