Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниГолову МВС Британії не відправлять у відставку через жарт про заспокійливе в напої дружини

Попри бурхливу критику навколо нього

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак не відправить у відставку політика Джеймса Клеверлі за жарт про те, що іноді можна підсипати дружині заспокійливий препарат у напій. 

Про це пише The Telegraph .

Прем’єр-міністр «вважає справу закритою» після того, як міністр внутрішніх справ вибачився за приватні зауваження. 

Відповідаючи на запитання від журналістів, речник Ріші Сунака сказав: «Це було правильно, що міністр внутрішніх справ вибачився за коментарі, які були зроблені під час приватної розмови. Прем’єр-міністр вважає це питання закритим, і вони з міністром внутрішніх справ зосереджені на діях, які вживає уряд для боротьби з наркотичними речовинами для захисту жінок і дівчат». 

Раніше міністра внутрішніх справ Великої Британії Джеймса Клеверлі розкритикували за спробу пожартувати про секрет його щасливого шлюбу, який нібито полягав у тому, що його дружина завжди перебуває під дією заспокійливих. Цей препарат відомий тим, що його використовують як наркотик для зґвалтування на побаченні. 

Після цього політик стикнувся з критикою в його сторону й заявами, що він мусить піти через невдалий жарт у відставку. Джеймс Клеверлі вибачився й наголосив на тому, що він налаштований боротись із проблемою підмішування снодійного в напої з метою сексуального насильства. 

«Під час приватної бесіди Джеймс, міністр внутрішніх справ у боротьбі з пияцтвом, зробив те, що вочевидь мало бути іронічним жартом, за що він просить вибачення», – ідеться в заяві представника Клеверлі.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.