Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниІталійська сенаторка сказала, що діти – основна місія в житті жінки

А материнство – перше бажання

Під час виступу на ток-шоу сенаторка від правої партії Італії Лавінія Меннуні сказала, що «першим прагненням» молодих жінок має бути народження дітей. Це викликало обурення серед опозиційних груп.

Про це повідомляє Reuters. 

На телеканалі «La7» Лавінія Меннуні сказала: «Моя мати завжди казала мені, що я завжди маю пам’ятати, що в мене є можливість робити все, що захочеш, але я ніколи не повинна забувати, що першим бажанням має бути материнство».

Таким способом сенаторка хотіла заохотити молодих людей одружуватися, а жінок – народжувати. До своєї промови Меннуні додала, що вважає народжування дітей – основою місією жінок: «Є потреба, скажімо так, місія для жінок, я вважаю, що це прекрасна річ – народжувати у світі дітей, які будуть майбутніми громадянами, майбутніми італійцями»

Права партія «Брати Італії» взяла курс на підвищування народжуваності в країні. Їхня основна ціль – підтримувати традиційні сім’ї, однак така політика пригнічує одностатеві союзи. 

Сенаторка Раффаелла Пайта з центристської партії «Вперед, Італіє» заявила, що такі коментарі демонструють «ганебну відсталість».

 «Її слова перегукуються з ідеями мракобісного минулого, на щастя – застарілими», – сказада Пайта.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.