Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниТенісистка Даяна Ястремська перемогла чемпіонку Вімблдону на старті чемпіонату Australian Open

Це одна з її найбільших перемог за останні два роки

Українська тенісистка Даяна Ястремська перемогла сьому ракетку світу й переможницю Вімблдону-2023 Маркету Вондроушову під час Відкритого чемпіонату Австралії (Australian Open).

Матч тривав 77 хвилин і завершився з рахунком 0:2 (1:6, 2:6).

Як пише «Суспільне Спорт», це одна з найбільших перемог Ястремської за останні два роки її тенісної карʼєри. Вона здобула першу перемогу в основній сітці Australian Open з 2020 року, а також четверту перемогу над тенісисткою з топ-10 світового рейтингу. Востаннє Ястремська робила це в лютому 2022 року, коли обіграла Барбору Крейчикову (на той момент третя ракетка світу).

«Минулого разу, коли я грала з Маркетою, я програла їй. Це був важкий матч. Сьогодні вранці я трохи хвилювалася. Мені здається, я добре сконцентрувалася й просто намагалася показати якнайкращий результат. Я знаю, що можу грати набагато краще, але все ж вважаю, що це була хороша гра», – сказала після матчу Ястремська.

У наступному раунді Даяна Ястремська зіграє проти французької тенісистки Варвари Грачевої. До другого кола чемпіонату вийшли також Еліна Світоліна, Марта Костюк і Леся Цуренко.

Нагадаємо, українські тенісистки цьогоріч встановили національний рекорд за кількістю учасниць на Australian Open.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.