Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниТіктокер заявив, що доглядати за дітьми й домом – це не робота, а привілей. Його слова обурили жінок

На думку чоловіка, жінки, які сидять удома з дітьми, мають змогу відпочивати, коли захочуть

Користувачі TikTok розкритикували відео чоловіка, на ім’я Джаред Сайр, у якому він стверджував, що бути домогосподаркою й мамою – це «не робота, а привілей». Про це пише The Independent.

У ролику Сайр відкинув твердження одного з коментаторів про те, що виховання дітей і догляд за домом – це робота. На думку чоловіка, матері, які сидять удома з дітьми, мають «привілеї», адже, за словами Сайра, у них є можливість полежати чи подивитися телевізор, коли вони захочуть.

@dustinpoynter JUST TALKING RIGHT OUTTA YOUR 🍑 🚩 #momlife #marriage #marriedlife #relationships #fyp #viral ♬ original sound - Dustin Poynter

На підтвердження своєї точки зору Сайр згадав, як він чотири місяці перебував удома й «дуже легко» виконував усю необхідну роботу.

«Я можу впоратися з усіма щоденними обовʼязками, повʼязаними з доглядом за домом, у найкоротші терміни. А, крім цього, усе, що вам потрібно робити, – це дивитися за дитиною», – сказав він.

Тіктокер Дастін Пойнтер був одним із тих, хто розкритикував позицію Сайра. У коментарі виданню Today він сказав: «Мене занепокоїло те, що він принижував людей без причини. Він намагався дискредитувати наполегливу працю людини й змусити її почуватися погано. Це не нормально».

Пойнтер розповів, що ріс у багатодітній родині й бачив, як багато роботи виконує його мати і який стрес це завдавало для неї. Також тіктокер звернув увагу на те, що батьки, які сидять удома з дітьми, несуть додаткову відповідальність і мають слідкувати за тим, щоб «не завдавати непоправної фізичної й психологічної шкоди» дитині.

Деякі жінки в коментарях також розповіли, як насправді почуваються матері, які залишаються вдома й доглядають за дітьми. Багато хто зазначили, що їм набагато легше було на роботі, аніж удома з дитиною, оскільки виховання виснажувало їх більше, ніж коли вони відпрацьовували повний робочий день.

Сайр відреагував на критику: він зняв іще одне відео, у якому вкотре сказав, що догляд за дітьми й домом – це не робота. Також він висміяв людей, яких обурили його висловлювання.

«Деякі з вас кажуть, що це (виховання дітей і догляд за домом – ред.) найскладніша річ у світі, коли насправді це не так. І багато ваших коментарів сміховинні», – заявив Сайр.

@racksandtracks Replying to @evolvinggerin #fyp #foryou #foryoupage #parents #parenting #responsibility #kids #cooking #cleaning ♬ original sound - Jared

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.