Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниPornhub не дозволятиме авторам публікувати відео за участі інших осіб, якщо ті не дали згоди

Платформа вводить нові правила

Pornhub не дозволятиме авторам публікувати відео за участі інших людей, якщо ті попередньо не дали згоди на це. Нові правила набудуть чинності на платформі з 23 січня.

«Наша мета – гарантувати безпечніший простір як для моделей, так і для глядачів. Ми постійно працюємо над поліпшенням наших протоколів довіри й безпеки», – заявили в Pornhub.

Щоб викласти на платформу відео за участі іншої особи, модель має верифікувати її у своєму акаунті. Раніше для цього був потрібен лише паспорт, а тепер – письмове підтвердження згоди на знімання й публікацію відео.

Нагадаємо, у грудні 2020 року журналіст і письменник Ніколас Крістоф опублікував колонку в The New York Times, у якій описав кілька випадків незаконної публікації відео на Pornhub за участі неповнолітніх.

Після цього платіжні системи Mastercard і Visa заборонили можливість оплати на Pornhub своїми картами. Сама платформа спочатку заперечила будь-які звинувачення щодо використання CSAM-контенту (child sexual abuse material) і переглянула політику верифікації користувачів і публікації відео. 

Pornhub видалив мільйони відео від непідтверджених користувачів і впровадив паспортну верифікацію.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.