Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВ Україні створять освітні ролики про сексуальні домагання й насильство в таксі

Щоб люди були обізнані щодо різних форм і проявів такого виду насильства і знали, як діяти

Громадська організація «Ла Страда – Україна» спільно з компанією Bolt створять освітні ролики в межах диджитал-кампанії для попередження гендерно зумовленого насильства й підтримці гендерної рівності.

Експертки «Ла Страда – Україна» створили 12 різних сюжетів, щоб показати якнайбільший спектр випадків сексуальних домагань і сексуального насильства. Завдяки цьому люди будуть більш обізнані щодо різних форм і проявів такого виду насильства, а також знатимуть, як діяти й куди звертатися в таких ситуаціях.

Кампанія має на меті підвищити рівень безпеки людей під час поїздок у таксі. Серію відеороликів на тему протидії сексуальним домаганням і насильству запустять у соцмережах медіа «Шо Там» і компанії Bolt.

«Ми віримо, що ця діяльність допоможе зробити поїздки українок на таксі більш безпечними», – зазначила президентка «Ла Страда – Україна» Катерина Черепаха.

У червні 2023 року Bolt і «Ла Страда – Україна» підписали меморандум про співпрацю. У її межах реалізовують низку спільних ініціатив. Серед них – тренінги щодо запобігання насильству для працівників компанії й водіїв, розроблення й розміщення інструкцій щодо того, як діяти у випадку прояву насильства. 

Згодом у застосунку Bolt зʼявиться нова функція, за допомогою якої можна буде звернутися на гарячу лінію ​​ГО «Ла Страда – Україна».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.