Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУкраїнська тенісистка Людмила Кіченок вийшла у фінал Australian Open-2024 в парному розряді

Вона вперше в кар’єрі зіграє у фіналі жіночих парних змагань Грендслем

Українська тенісистка Людмила Кіченок уперше в кар’єрі зіграє у фіналі жіночих парних змагань Грендслем. На Australian Open українка виграла півфінал у тандемі з латвійкою Єленою Остапенко. Про це пише «Суспільне Спорт».

У чотирьох матчах на шляху до півфіналу Кіченок й Остапенко поступилися лише одним сетом: у матчі другого кола з австралійками Кімберлі Біррелл й Олівією Гадецькі (2:1). Решту матчів тандем закінчив перемогами 2:0.

У півфіналі Кіченок й Остапенко змагалися проти канадійки Габріели Дабровські й новозеландки Ерін Раутліфф. Обидва сети українка й латвійка виграли з рахунком 7:5.

Україна втретє буде представлена у фіналах жіночих парних змагань серії Грендслем. У 2008 році тенісистки Альона й Катерина Бондаренко виграли в Мельбурні титул, а 1999 року Олена Татаркова програла парний фінал Вімблдона.

Людмила Кіченок удруге в кар’єрі гратиме у фіналі турнірів Грендслем. На Вімблдоні 2023 року вона виграла парний змішаний титул спільно з хорватом Мате Павичем.

Суперницями Кіченок й Остапенко у фіналі Australian Open стануть другі ракетки турніру – Сє Шувей з Китайського Тайбею й Елізе Мертенс із Бельгії. Матч відбудеться в неділю, 28 січня.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.