Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЛегкоатлетка Ярослава Магучіх із рекордом перемогла на турнірі в Коттбусі

Вона підкорила висоту 2,04 м

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх здобула «золото» на змаганнях International Jump Meeting Cottbus бронзової серії World Athletics Indoor Tour у Німеччині. Спортсменка встановила новий рекорд сезону у світі, стрибнувши на висоту 2,04 метра. Про це пише «Суспільне Спорт».

Магучіх 31 січня провела свій перший старт у сезоні. На змаганнях у Коттбусі вона стартувала з висоти 1,9 метра й підкорила її з першої спроби. До того часу з боротьби вибули п'ять з восьми стрибунок.

На висоті 1,94 метра суперницею Магучіх була німкеня Імке Оннен, яка перестрибнула планку з другої спроби. 

Українка з першої спроби підкорила висоту 1,96 метра. Натомість Оннен перенесла планку на 1,98 метра й провалила всі три спроби.

Водночас Магучіх одразу перестрибнула 1,98 метра, здобувши «золото» турніру, але не зупинилася. Вона з другої спроби підкорила 2,01 метра, а потім стрибнула на висоту 2,04 метра. Із таким результатом Магучіх побила рекорд сезону у світі і встановила найкращий показник на турнірі в Коттбусі.

Попередній рекорд на змаганнях становив 2,02 метра й належав росіянці Марії Ласіцкене.

Це повторення третього найкращого результату Магучіх у кар’єрі. Її особистим рекордом від лютого 2021 року залишаються 2,06 метра, які вона встановила в Словаччині.

Крім того, це третя перемога для Магучіх у Коттбусі. Місцевий турнір спортсменка вигравала у сезонах 2020 й 2023 років.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.