Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБлогерка Доротюк й alyona alyona можуть подати до суду на «Ісландію ТВ» за мізогінію. Що відомо

Ведучі каналу обговорювали зовнішність жінок, а також висловлювали щодо них образи

Українська реперка alyona alyona й блогерка Аліна Доротюк думають про те, щоб подати до суду на ведучого Сергія Іванова й політтехнолога Володимира Петрова з YouTube-каналу «Ісландія ТВ». Чоловіки обговорювали зовнішність реперки й блогерки, а також висловлювали щодо них образи. 

alyona alyona 31 січня виклала пост в Instagram, у якому повідомила, що стоїть перед вибором – забути про скандал із Петровим й Івановим чи подати на них до суду. Реперка написала, що схиляється до другого варіанту, але запитала думку у підписників.

«Прикро, що замість висновків, усвідомлення і щирого вибачення, ці дві людини продовжують ображати жінок», – написала alyona alyona.

Аліна Доротюк 30 січня в коментарі Lux.fm також повідомила, що думає про те, щоби подати до суду на «Ісландію ТВ».

«Я зараз консультуюся з кількома юристами й адвокатами, хочу зрозуміти для себе, наскільки в нашій країні ця справа може бути виграшною. Я вважаю, що таке не можна спускати», – сказала Доротюк.

Тимчасом після допису alyona alyona про суд Володимир Петров у сториз на своїй сторінці в Instagram увечері 31 січня звинуватив реперку в роздмухуванні скандалу перед Нацвідбором на «Євробачення». Петров також опублікував пост, де прокоментував заяву співачки щодо ймовірного позову: «Протрималася лише добу із закритим ротом. Для початку й це непогано». До цього Петров також публікував пости, у яких ображав реперку.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.