Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниНа передовій загинула бойова медикиня з Німеччини Діана Савіта Вагнер

Вона була доброволицею Міжнародного легіону

На фронті загинула 36-річна Діана Савіта Вагнер (позивний Snake). Вона приїхала з Німеччини, була доброволицею Міжнародного легіону, бойовою медикинею батальйону «Карпатська Січ» імені Олега Куцина. 

Про це повідомив військовий 49-го окремого стрілецького батальйону ЗСУ «Карпатська Січ» Руслан Андрійко. За його словами, Діана переїхала в Україну ще до початку повномасштабної війни, вивчала українську мову, полюбила традиції й культуру, а також хотіла стати громадянкою України, навіть подала документи.

«У нашому батальйоні Діана звитяжно воює з початку Ізюмської кампанії, понад 2 роки… Наш батальйон став для неї сімʼєю, можливо, навіть першою... Після перемоги Діана мріяла будувати своє життя й майбутнє в суверенній Україні без русского міра і єврокомунізму. Це й була її мотивація в цій війні», – написав Руслан Андрійко.

Він описав Діану як хоробру й професійну бойову медикиню, яка без вагань рушала рятувати поранених навіть під ворожим обстрілом. За словами військового, завдяки професіоналізму й героїзму Діани вдалося врятувати життя десятків бійців батальйону.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.