Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниTinder попереджатиме користувачів, якщо їхня поведінка в застосунку стає неприйнятною

Користувачів проситимуть виправитися, інакше їхній профіль можуть видалити

Tinder запроваджує оновлення: тепер застосунок надсилатиме попередження користувачам, чия поведінка стає неприйнятною.

Попередження базуються на поняттях автентичності, поваги й інклюзивності. Вони мають на меті боротися з неналежною поведінкою в застосунку, як-от домаганнями до інших користувачів чи видаванням себе за іншу особу.

Якщо користувач порушуватиме правила спільноти, Tinder сповіщатиме його про це й попросить виправити свою поведінку. Попередження не можна буде видалити зі списку вхідних повідомлень. Крім того, профіль користувача, який і надалі буде вести себе неприйнятно, можуть видалити. 

Оновлення впровадять для користувачів по всьому світу впродовж найближчих тижнів. Вони націлені на основну демографічну групу додатку – користувачів у віці 18–25 років, які «часто тільки починають свій досвід онлайн-знайомств і потребують додаткової допомоги на своєму шляху».

Це не вперше Tinder запроваджує зміни в застосунку, щоб зробити його більш безпечним. У 2020 році Tinder запровадив функцію «Вас це турбує?», яка позначає потенційно неприйнятні повідомлення й запитує користувача, який їх отримує, чи бажає він повідомити про це. А у 2021 році в застосунку з’явилася аналогічна функція «Ви впевнені?» для тих, хто надсилає неприйнятні повідомлення.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.