Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини20% зумерів займаються сексом щодня. Це найвищий показник серед усіх поколінь

Згідно з дослідженням дейтингової платформи eHarmony

Дейтингова платформа eHarmony дослідила сексуальні звички й уподобання серед представників покоління зумерів. 

Результати свідчать, що 20% опитаних у межах дослідження молодих людей займаються сексом щодня. Це найвищий показник серед усіх поколінь. Крім того, 61% респондентів сказали, що їм подобається різноманіття в сексі.

Загалом 36% представників покоління зумерів займаються сексом частіше, ніж як це було рік тому. Серед опитаних 35% повідомили, що мають секс тричі на тиждень або й частіше (торік показник був 31%).

Дослідники зазначають, що такий «сплеск» сексуальної активності пов’язаний із тим, що представники покоління зумерів почуваються більш упевненими, менше стресують і ставлять секс у пріоритет. Окрім того, 17% опитаних сказали, що торік частіше займалися сексом після того, як звернулися по психологічну підтримку. 

Дослідження eHarmony також проаналізувало ставлення зумерів до побачень. Виявили, що 58% респондентів користувалися застосунком для знайомств, але багато хто з них незадоволений своїм досвідом. А 76% опитаної молоді, яка не перебуває в стосунках, вважає, що в дейтинг-застосунках люди лише «частково справжні» або «зовсім не справжні».

37% опитаних користувачів таких застосунків зізналися, що не були до кінця чесними у своїх анкетах. Прикметно, що 21% чоловіків брехали про свою освіту. Серед жінок таких – 5%.

Раніше Lovespace зробили статистику сексуальних уподобань українців за 2023 рік

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.