Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСуд визнав зброярку зі знімального майданчика винною в смерті операторки Галини Гатчинз

Їй може загрожувати до 18 місяців увʼязнення

Суд 6 березня визнав збоярку зі знімального майданчика фільму «Іржа» Ганну Гутьєррес-Рід винною в ненавмисному вбивстві кінооператорки родом з України Галини Гатчинз. За ненавмисне вбивство 26-річній жінці може загрожувати до 18 місяців увʼязнення, пише BBC.

Ідеться про Ганну Гутьєррес-Рід, яка була відповідальною за вогнепальну зброю на знімальному майданчику. Вона зарядила револьвер муляжами і щонайменше одним бойовим патроном, а потім передала зброю актору Алеку Болдвіну, який вистрелив у Галину Гатчинз.

Під час розслідування також виявили, що Гутьєррес-Рід привезла на знімальний майданчик у Нью-Мексико коробку з бойовими кулями зі свого будинку в Каліфорнії. Як наголошують прокурори, патрони повільно поширювалися на знімальному майданчику протягом 12 днів.

За словами адвоката Джейсона Боулза, його підзахисна не знала про наявність справжніх куль на знімальному майданчику. Він стверджує, що саме Болдвін вийшов за межі сценарію, коли спрямував пістолет на знімальну групу. Адвокат пообіцяв подати апеляцію на рішення.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.