Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниНелегальні прибутки від примусової праці в усьому світі зросли до 236 мільярдів доларів на рік – ООН

Три чверті цих прибутків припадає на сексуальну експлуатацію

Нелегальні прибутки від примусової праці в усьому світі зросли до «непристойної» суми у 236 мільярдів доларів на рік. Три чверті цих прибутків припадає на сексуальну експлуатацію. Про це пише AP з посиланням на дані Міжнародної організації праці (International Labour Organization). 

У МОП повідомили, що нові оцінки примусової праці показали зростання на 37%, як порівняти з останніми даними, оприлюдненими в 2014 році.

«Ці незаконні прибутки є заробітною платою, яка по праву належить працівникам, але натомість залишається в руках їхніх експлуататорів у результаті їхньої примусової практики», – ідеться у звіті МОП.

В організації заявили, що річний глобальний прибуток від примусової праці зріс до 236 мільярдів доларів. «Це непристойний рівень річного прибутку від примусової праці в сучасному світі», – наголошують в організації. 

За даними МОП, у 2021 році приблизно 27,6 мільйона людей виконували примусову працю. Трохи більше чверті постраждалих зазнали сексуальної експлуатації. На неї припадає майже 173 мільярди доларів прибутку, або майже три чверті світового обсягу, що свідчить про високі прибутки, які приносить продаж сексуальних послуг.

За даними МОП, три роки тому близько 6,3 мільйона людей щодня стикалися з примусовою комерційною сексуальною експлуатацією. Майже чотири з пʼяти цих постраждалих були дівчатами або жінками. Діти становили понад чверть від загальної кількості випадків.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.