Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКевіна Спейсі звинувачують у сексуальних домаганнях до двох 14-річних хлопців

Обидва звернулися до суду

9 вересня колишньому актору Кевіну Спейсі в Мангеттенському суді висунули нові звинувачення, повідомляє Vulture. Двоє чоловіків заявили, що він схиляв до сексу, коли їм було приблизно 14 років. Обвинувачення висунули стосовно двох окремих випадків.

Одним із обвинувачів є актор Ентоні Репп. Він стверджує, що познайомився зі Спейсі в 1986, у період своєї роботи на Бродвеї. За його словами, інцедент трапився у квартирі Спейсі на Мангеттені. Колишній актор схопив хлопця за сідниці й повалив на ліжко. Тому вдалося вирватись і втекти. Уперше ці звинувачення на адресу Спейсі було висунуто у 2017 в інтерв’ю BuzzFeed News, проте до суду Ентоні звернувся лише зараз.

У 2017 Спейсі прокоментував ці звинувачення у своєму твітері, заявивши, що такого не пам’ятає, адже це було 30 років тому. Однак, якщо його поведінка дійсно була такою, якою її описав Репп, то йому дуже шкода й він просить вибачення.

Іншій обвинувач забажав залишитись анонімом і називає себе C.D. Його слова цитує Vulture й повідомляє, що Спейсі був викладачем хлопця з акторської майстерності, коли тому було 12. Двома роками пізніше вони випадково зустрілись у Нью-Йорку. Спейсі запросив хлопця до себе й так само схиляв його до сексу, зокрема орального.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.