Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Tinder можна буде ділитися інформацією про свої побачення з іншими користувачами

Ім’я пари, місце зустрічі, дата й час

Застосунок для знайомств Tinder запроваджує нову функцію. Користувачі зможуть ділитися з іншими деталями про свої заплановані побачення. Про це пише TechCrunch. 

Користувачі зможуть надсилати посилання, за яким міститиметься інформація про майбутнє побачення: ім’я пари й посилання на профіль, місце зустрічі, дата й час. До цього також можна додати примітку. Посилання можна надсилати за 30 днів до дня зустрічі й за потреби редагувати впродовж цього часу.

Функція буде доступна для всіх, зокрема й людей, які не зареєстровані в застосунку. Ваші друзі в Tinder зможуть переглядати профіль людини, з якою ви йдете на побачення, однак не зможуть взаємодіяти з нею й надсилати повідомлення. Незареєєстровані користувачі зможуть побачити лише фото, ім’я й вік пари.

Нову функцію вирішили впровадити на основі проведеного опитування серед користувачів Tinder. Воно показало, що 51% людей віком до 30 років, які не мають пари, заздалегідь розповідають своїм друзям про майбутні побачення.

У найближчі місяці нова функція буде доступна в США, Великій Британії, Австралії, Канаді, Франції, Іспанії, Італії, Нідерландах, Індії, Німеччині, Ірландії, Японії, Бразилії, Сінгапурі, Швейцарії, Мексиці, Кореї, Вʼєтнамі й Таїланді.

Торік Tinder запустив функцію Matchmaker, за допомогою якої ваші близькі можуть запропонувати вам потенційних партнерів.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.