Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниМОК випустив документальний фільм про одну з провідних українських гімнасток Вікторію Онопрієнко

Розповідь про «її стійкість і рішучість у натхненній подорожі до змагань»

Міжнародний олімпійський комітет (МОК) випустив документальний фільм «Вікторія» про одну з провідних українських гімнасток – 20-річну Вікторію Онопрієнко.

В описі до стрічки зазначається: «Поки бомби падають на її рідний Київ, а батько захищає країну на фронті, українська художня гімнастка Вікторія Онопрієнко щодня бореться за свою мрію – потрапити на Олімпійські ігри в Парижі. Це розповідь про її стійкість і рішучість у натхненній подорожі до змагань».

Документальний фільм можна переглянути на сайті МОК.

Як пише «Суспільне Спорт», Україна наразі має дві ліцензії у художній гімнастиці на Олімпіаду-2024: неіменну в особистому багатоборстві (виборола Онопрієнко) й у груповому багатоборстві.

Літні Олімпійські ігри в Парижі відбудуться з 26 липня до 11 серпня 2024 року. Відомо, що організатори роздаватимуть спортсменам засоби контрацепції на тлі поширеності статевих інфекцій під час проведення змагань.

Нещодавно олімпійські спортсменки розкритикували жіночу форму Nike для американської команди з легкої атлетики. Її назвали «надмірно відвертою й сексистською».

Фото: instagram/viktoriia_onopriienko

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.