Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниTime назвав 100 найвпливовіших людей світу

Із них – 51 жінка

Журнал Time назвав сотню найвпливовіших людей світу у 2020 році. З них – 51 жінка. Цього разу вони представлені практично рівноцінно у всіх категоріях.

Традиційно видання представило обкладинки із ними. Цьогоріч в списку опинились Біллі Портер, Дональд Трамп, Селена Гомез, The Weekend, Фібі Воллер-Бридж, Ангела Меркель, Джо Байден і багато інших публічних особистойстей, політиків і політикинь.

Водночас, за словами головного редактора видання Едварда Фельсенталя, сотня цього року виглядає значно інакше, ніж у попередні роки.

«The Time 100 завжди була дзеркалом світових подій і відображенням тих, хто ці події формував, – сказав він, – цього року в списку багато неординарних особистостей, менш відомих широкому загалу, але не менш важливих».

Зокрема, засновниці руху Black Live Matters Алісія Гарза, Опал Тометті й Патріс Куллорс, головний експерт США з інфекційних захворювань Ентоні Фочі або ж лікарка Емі О’салліван, яка одна з перших зіштовхнулась із хворими на коронавірус. Повний список можна знайти на сайті Time.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.