Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВідео дня: Стрипклуб в Орегоні влаштував доставку їжі в атмосфері гри Cyberpunk 2077

Кіберпанк-майбутнє вже настало

Дівчата в масках танцюють у неонових променях на вулиці й видають їжу проїжджим водіям.

Під час карантину американський стриптиз-клуб Lucky Devil в Орегоні придумав, як залучити клієнтів, – повідомляє Fox News.

Коли почалася пандемія коронавірусу й зали клубу спорожніли, власник Lucky Devil Шон Болден вирішив змінити формат роботи, щоб його працівники й працівниці могли продовжувати отримувати зарплатню.

У стриптиз-клубі налагодили замовлення їжі, доставку й самовивіз. Служба доставки спочатку називалася Boober Eats, але Uber надіслав листа із забороною використання цієї назви. Замовлення видають стриптизерки, водночас танцюючи прямо на вулиці в неоновому світлі. Звичайно, у масках і рукавичках. Як бонус, клієнту також видають безкоштовний рулон туалетного паперу.

У стриптиз-клубі налагодили замовлення їжі, доставку й самовивіз. Служба доставки спочатку називалася Boober Eats, але Uber надіслав листа із забороною використання цієї назви. Замовлення видають стриптизерки, водночас танцюючи прямо на вулиці в неоновому світлі. Звичайно, у масках і рукавичках.

До речі, творці Cyberpunk 2077 теж відреагували на фотографії. У коментарях до поста у твітері вони написали: «Будь ласка, ще більше фото».


Cyberpunk 2077 – це пригодницька рольова гра, дія якої відбувається в мегаполісі Найт-Сіті. Гра вийде на PC, PS4, Xbox і Stadia 17 вересня.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.