Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниHermès розкритикували через наміри відкрити ферму алігаторів аби отримувати шкури для сумок

Ферму планують відкрити в Австралії

Hermès розкритикували через намір відкрити ферму алігаторів в Австралії. На ній бренд планує вирощувати крокодилів, а потім використовувати їхню шкіру для виготовлення різних аксесуарів і взуття.

Спочатку на фермі працюватимуть 30 робітників. Вони доглядатимуть за 4 тисячами алігаторів, чисельність яких згодом повинна зрости до 50 тисяч. Це, зі свого боку, повинно забезпечити бренд 15 тисячами шкур рептилій на рік.

Намір Hermès уже піддали критиці активісти й групи захисту тварин. Зокрема, доктор Джед Гудфеллоу з Королівської спільноти захисту тварин від жорстокого поводження також зазначив, що їхні наміри – це вбивство тварин із метою виготовлення неважливих предметів розкоші. Його підтримала також Нікола Бейнон із Міжнародного гуманного товариства. Вона підкреслила, що наразі більшість брендів люксового сегмента відмовляються від убивства тварин.

З іншого боку, голова групи спеціалістів із питань крокодилів Міжнародного союзу охорони природи Грехем Вебб сказав, що такі модні бренди, як Hermès, насправді сприяють збереженню природи в певних районах. Вони роблять усе в межах закону, а популяції алігаторів нічого не загрожує.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.