Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниМеган Маркл написала есе, у якому розповіла про пережитий викидень

Інцидент стався у липні

Меган Маркл написала проникливе есе для New York Times, у якому розповіла про пережитий викидень. Інцидент стався в липні.

Герцогиня почала есе з опису різкого болю. За її словами, у той момент вона доглядала за сином Арчі.

«Я опустилася на підлогу з ним (сином – ред.) на руках, наспівуючи колискову, щоб ми обоє залишалися спокійними. Весела мелодія дуже контрастувала з моїм відчуттям… Коли я обіймала первістка, знала, що втрачаю другу дитину», – написала в есе Меган.

Через декілька годин герцогиня вже була в лікарні разом із чоловіком принцом Гаррі. В есе вона зауважила, що думала в той момент про те, як вони чоловіком будуть відновлюватися після жахливої втрати.

Також вона звернула увагу на те, скільки жінок переживають такі ж ситуації, але не наважуються розповісти про свій досвід, оскільки подібні теми все ще табуйовані.

«Втратити дитину означає перенести майже нестерпне горе, яке переживають багато, але мало хто про нього говорить. Ми з чоловіком виявили, що на 100 жінок 10–20 із них пережили викидень. Попри приголомшливу спільність цього болю такі розмови залишаються табуйованими, пронизаними соромом», – ідеться в есе.

Меган Маркл – друга королівська особа, яка наважилася розповісти про викидень. У 2018 році таке ж зізнання зробила онучка королеви Єлизавети Зара Тіндалл. Вона розповіла широкому загалу, що перед народженням другої дитини пережила два викидні.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.