Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДизайнера Александра Венга звинуватили в харасменті

Після зізнання одного з моделей про домагання почали розповідати й інші

Американського дизайнера Александра Венга звинуватили в харасменті. Модель Овен Муні у своєму TikTok випустив серію відео, у яких розповів, як дизайнер «торкався» його на вечірці в Нью-Йорку у 2017 році.

Ці відео опублікував акаунт Shit Model Management (профіль в Instagram, який пропагує безпеку й захист прав моделей) разом зі скріншотами переписок, у яких люди ділилися схожими історіями про дизайнера.

А наступними увагу на звинувачення Муні звернули Diet Prada. Вони зробили пост, зібравши також свідчення інших моделей, які коли-небудь працювали в дизайнера. Diet Prada звинуватили Венга у використанні своєї впливовості й тиску на моделей.

За їхньою інформацією, він неодноразово підмішував їм наркотики в напої під час вечірок. Звинувачення підтвердила й колишня муза дизайнера, реперка Азілія Бенкс. Вона розповіла, що чоловіки-моделі, а також моделі-трансгендери, які працювали з Венгом, розповідали їй про випадки домагань. І хоча згодом переписки видаляли, реперка запевняє, що в неї збереглися скриншоти.

Фото: Instagram Alex Wang

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.