Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДепутатка Інна Совсун закликала нардепа Рудика вибачитися перед колегою за сексистський коментар

Раніше Рудик назвав колегу Мар’яною Безуглу «дівчинкою, якій 32 роки»

Співголова організації «Рівні можливості», депутатка Інна Совсун закликала нардепа Сергія Рудика вибачитися перед колегою Мар’яною Безуглою, яку той назвав «дівчинкою, якій 32 роки» під час засідання 28 січня.

Совсун також закликала колегу вибачитися перед іншими дівчатами 32-х років, а парламент – ухвалити закон про протидію сексизму та зміни до регламенту, розроблені організацією «Рівні можливості».

Також представники організації звернулися до голови Верховної Ради з проханням розглянути можливість притягнення Сергія Рудика до відповідальності.

Нагадаємо, 28 січня під час засідання парламенту член партії «За майбутнє» Сергій Рудик назвав свою колегу, народну депутатку від «Слуги народу» Мар’яну Безуглу, «дівчинкою, якій 32 роки». Такий коментар пролунав у відповідь на виступ Безгулої щодо законопроєкту про реформу СБУ.

«Мене дивує, як і кожного в цьому залі, як дівчинка, якій 32 роки, яка працювала в системі охорони здоров’я й ні дня, сподіваюся, не працювала в цій структурі (СБУ – ред.), закликає нас проголосувати за один із дуже важливих документів», – сказав тоді Рудик.

Фото: Facebook

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.