Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Лондоні відкриють перший район для старшого покоління ЛГБТ

Апартаменти на березі Темзи

У лондонському районі Воксхолл створять житлову зону для представників ЛГБТ старшого віку, повідомляє Evening Standart.

Житлове об’єднання Tonic придбає 19 квартир з усім необхідним обладнанням у будинку Bankhouse на березі Темзи. Переїхати в одно- або двокімнатні апартаменти можна буде вже всередині літа цього року. Мешканці комплексу також матимуть доступ до ресторану, саду й тераси на даху. Окрім орендної плати, вони зможуть придбати пакети послуг для підтримки та догляду залежно від своїх потреб.

Розробники очікують, що жителями комплексу будуть представники ЛГБТ, проте наголошують, що гетеросексуальні пари, які розділяють цінності спільноти, також можуть подати заявку.

Заступник мера з питань житла Том Коплі наголошує, що це важлива ініціатива, адже багато представників ЛГБТ змушені приховувати свою орієнтацію в будинках пристарілих. «Ці люди росли в часи, коли суспільство було до них менш толерантне. Через це перехід у нове оточення може лякати», − прокоментував Коплі.

Виконавча директорка Tonic Садік Хан теж поділилася думкою про новий проєкт компанії: «Ми створюємо історію, відкриваючи безпечний простір для старшого покоління ЛГБТ-спільноти, де вони зможуть бути собою й отримувати задоволення від життя. Ми вдячні меру за підтримку потреб представників ЛГБТ в Лондоні».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.