Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЗниклу 19-річну студентку ЛНУ знайшли вбитою. Її хлопець зізнався в злочині

Свій учинок він пояснив ревнощами

Студентку Львівського національного університету імені Івана Франка знайшли мертвою через півтори доби після її зникнення у квартирі, яку вона орендувала зі своїм хлопцем. Про це повідомили ZAXID.NET.

Дарья Косенок зникла в понеділок, 29 березня. Уранці дівчина вийшла з гуртожитку №3 університету. Орієнтовно о 16 годині вона перестала виходити на зв’язок.

Наступного дня її мати, яка мешкає у Кам’янському, звернулася до львівської поліції.

Увечері у вівторок, 30 березня, дівчину знайшли мертвою у квартирі, яку вона орендувала зі своїм хлопцем. На тілі дівчини виявили сліди насильницької смерті.

Як пишуть ZAXID.NET, Дарья мешкала в гуртожитку, але винаймала з хлопцем квартиру, оскільки він не проживав у Львові. За інформацією видання, кілька тижнів тому Дарья подала заяву в поліцію, що хлопець забрав у неї телефон, проте через кілька днів дівчина забрала її.

Зранку 31 березня підозрюваного хлопця затримали. Він зізнався в скоєному та пояснив учинок ревнощами. Підозрюваного у вбивстві мешканця Житомира затримали в одному з хостелів Східниці, де він переховувався від поліції. Хлопець утік зі Львова в Дрогобич, а звідти – у Східницю.

Слідчі Львівського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство. Санкція статті передбачає покарання від 7 до 15 років позбавлення волі.

ФОТО: FACEBOOK

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.