Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКеррі-Енн Мосс поділилася, що в 40 років їй запропонували роль бабусі

Вона розповіла про ставлення до акторок старшого віку в Голлівуді

Акторка Керрі-Енн Мосс розповіла, як на наступний день після 40-річчя їй запропонували зіграти роль бабусі. Про це повідомляють The Hollywood Reporter.

На честь виходу своєї книжки Face: One Square Foot of Skin про те, як суспільство реагує на жінок різного віку, письменниця та режисерка Жюстін Бейтман поспілкувалася на цю тему з акторкою Керрі-Енн Мосс («Матриця», «Пам'ятай», «Джессіка Джонс»). Під час розмови Бейтман поділилася, що їй довелося змиритися з природним старінням свого обличчя, а Мосс розповіла про життя голлівудської акторки у віці за 40 років.

«Я чула, що в 40 років усе змінюється. Але я не можу вірити в щось, не зіткнувшись із цим. Буквально на наступний день після мого 40-річчя я читала сценарій, який мені прийшов, й обговорювала його з менеджеркою. І вона сказала, що я читаю не ту роль, мені пропонували зіграти бабусю. Можливо, я трохи перебільшую, але все змінилося за одну ніч. Я пройшла шлях від дівчинки до матері, а потім і бабусі», – розповіла Мосс.

Керрі-Енн поділилася, що їй важко давався процес переходу частково тому, що чоловіки-актори не стикаються з подібним. Вона додала, що ніколи не хотіла бути в бізнесі, якщо відчувала, що їй доведеться змінити себе, щоб залишитися.

«Ви не відчуваєте, що сильно постаріли, і раптом бачите себе на екрані. Я дивилася на європейських акторок і помічала їхню впевненість у собі. Не могла дочекатися, коли стану такою. І я прагну до цього. Не легко бути в бізнесі, де багато зовнішнього тиску», – поділилася Мосс.

ФОТО: WIKIMEDIA

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.