Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниSavage X Fenty і TikTok: Time опублікували список найвливовіших компаній світу

100 організацій і 5 категорій

Журнал Time опублікував свій перший список найвливовіших компаній світу. До рейтингу ввійшли 100 організацій, розділених на п’ять категорій: «Інноватори», «Лідери», «Піонери», «Титани» та «Руйнівники».

У категорії «Піонери» відзначили медіакомпанію Різ Візерспун Hello Sunshine, що випустила серіали «Велика маленька брехня» й «Усюди жевріють пожежі». Акторка також з’явилася на одній із п’яти обкладинок на честь публікації списку. До категорії включили бренд Ріанни Savage X Fenty і застосунок для знайомств Bumble від американської підприємниці Вітні Вулф Херд.

До списку «Лідерів» ввійшли Nike, Twitter, Mastercard. Видання відмітило Prizer і Johnson & Johnson, а також мережу аптек CVS, яка стала найбільшим поставником вакцин у США, від керівниці Карен Лінч.

У категорії «Інноваторів» відзначили Zoom за можливість віртуального зв’язку, Netflix за – перевизначення Голлівуду, Adidas – за зменшення відходів і TikTok – за «привернення уваги світу». На обкладинці з’явилася Сара Менкер – засновниця корпорації Gro Intelligence, яка бореться зі зміною клімату, співпрацюючи з великими компаніями.

До «Титанів» включили Facebook, Samsung, Google, Microsoft, PayPal. До «Руйнівників» потрапили Huawei, Shopify, Tesla, OnlyFans, AirBnb, Clubhouse, SpaceX. Для обкладинки відзначили керівницю General Motors Мері Барра.

Повний список можна знайти на сайті Time.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.