Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПричиною розлучення подружжя Гейтс могли стати контакти Білла з Джеффрі Епштейном – WSJ

Мелінда почала консультуватися з адвокатами ще у 2019-му

Американська газета The Wall Street Journal опублікувала інформацію про розлучення Білла та Мелінди Гейтс, які прожили у шлюбі 27 років. Можливим приводом назвали контакти засновника Microsoft із фінансистом Джеффрі Епштейном, якого звинувачували в педофілії та секс-торгівлі.

Мелінда почала консультуватися з адвокатами з питань розлучень ще у 2019-му, заявляючи, що їхній шлюб «безповоротно зруйнований», повідомляють у виданні. Колишній співробітник благодійної організації пари заявив, що через зв’язки Гейтса з Епштейном Мелінда занепокоїлася ще у 2013 році. Тоді в New York Times повідомили, що одного разу Гейтс затримався в особняку Епштейна на Манхеттені до пізньої ночі. Речниця Гейтса Бріджит Арнольд визнала, що він зустрічався з Епштейном кілька разів, щоб обговорити благодійність, і шкодує про це.

Джеффрі Епштейн був засуджений за секс із неповнолітніми та за організацію проституції у 2008 році. Після 13 місяців у вʼязниці фінансист уклав угоду з прокуратурою та вийшов на свободу. У 2019 році йому висунули звинувачення в торгівлі людьми. 10 серпня 2019 року Епштейна знайшли мертвим у камері попереднього ув’язнення, де він скоїв самогубство.

ФОТО: WIKIPEDIA

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.