Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДвох поліцейських затримали за підозрою у зґвалтуванні жінки. До неї застосовували тортури

На жінку одягали протигаз і стріляли в неї над головою

Державне бюро розслідувань затримало за зґвалтування й побиття жінки двох поліцейських Кагарлицького відділення поліції Обухівського відділу поліції в Київській області.

За попередньою інформацією ДБР, у ніч із 23 на 24 травня оперуповноважений у своєму службовому кабінеті застосував тортури до жінки, яку викликали до відділення поліції як свідка. Він одягав протигаз, застосовував кайданки та здійснював постріли з табельної зброї над головою. Після цього кілька разів зґвалтував потерпілу.

Крім цього, правоохоронці застосували силу до чоловіка, який у цей час перебував у відділенні поліції. Вони погрожували йому зґвалтуванням, ставили на коліна, били дубинками, одягали протигаз і стріляли із пістолета над головою. Потерпілий отримав переломи ребер і носа.

Раніше Нацполіція повідомляла про затримання двох поліцейських за підозрою в зґвалтуванні. Це сталося після того, як у поліцію надійшло повідомлення про те, що в місцеву лікарню звернулася жінка 1994 року народження з повідомленням про побиття та зґвалтування. З її слів, до цих правопорушень були причетні співробітники поліції.

Голова Нацполіції звільнив поліцейських, які підозрюються в скоєнні злочину, відсторонив від виконання службових обов’язків керівництво відділу та розформував підрозділ.

Зараз слідчі ДБР готують повідомлення про підозру затриманим і розв’язують питання про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Обкладинка: Євген Карєв для The Village Україна

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.