Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЗбільшення прав і захисту ЛГБТ+ призводить до збільшення ВВП – Open For Business

Інклюзія є каталізатором економічного зростання

Об’єднання компаній Open For Business оприлюднили результати нового дослідження в Україні «Економічний аналіз інклюзії спільноти ЛГБТ+ у Центральній і Східній Європі».

Дослідження стосувалося взаємозв’язку ЛГБТ+ інклюзії й економічного зростання, особливостей впровадження корпоративної політики, дружньої до ЛГБТ+, на підприємствах різного масштабу та впливу підтримки з боку бізнесів й організацій громадянського суспільства в Україні.

«Правозахисники та бізнес-спільнота давно потребують дослідження, яке б проливало світло на економічні втрати України через дискримінацію ЛГБТ+. Я переконаний, що дослідження Open For Business стане корисним для всіх, хто виступає за відсутність дискримінації на робочому місці», – заявив Тимур Левчук, активіст і працівник ГО «Точка опори ЮА».

За результатами дослідження, дискримінація ЛГБТ+ дорого коштує Україні й іншим країнам регіону. Водночас автори повідомили, що інклюзія може стати каталізатором значного економічного зростання.

Дослідники також дійшли таких висновків:

  • збільшення прав і захисту ЛГБТ+ на 10%, згідно з показниками F&M Global Barometers у зазначених країнах, призводить до збільшення ВВП на душу населення на 3,100 євро;
  • більш економічно розвинуті країни мають кращі результати щодо прав ЛГБТ+;
  • країни ЦСЄ втрачають можливості іноземних інвестицій через усвідомлену дискримінацію ЛГБТ+;
  • кваліфіковані працівники залишають регіони з надією працювати в більш відкритих суспільствах;
  • компанії, які підтримують ЛГБТ+, перевершують своїх конкурентів.
Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.